FERDIG! JIPPIII : DD

Nå er jeg endelig ferdig på skolen, jippi. Er kun jeg og kristine som er igjen på skolen, det er ikke like morsomt. Siden jeg sitter alene i gangen, mens hun er inne å har foredrag. og jeg er akkurat ferdig :D Faen så digg! Har gruet med til dette alt for lenge. Det gikk helt greit, men ikke bra! jaja. Vi skulle vurdere oss selv ut i fra et skjema,ikke vet jeg hvorfor. Men i allefall jeg kjeder meg. Hva skal jeg finne på? Alle de andre fikk fri kl halv to , mens jeg sitter her enda. Syns egentlig det var litt urettferdig å la oss som ikke hadde framført bli igjen, det er jo ikke vår feil. Men er glad jeg slapp å vente til over helga da : D

Pappa kommer å henter meg klokken 3. Mjølan Vgs ligger litt uttaførr byen går det ikke busser så ofte. Bare hver time.. Jeg kunne jo ha gått hjem men det gadd jeg ikek siden jeg har bag osv.

I dag i gymmen gikk vi bare på ski, Ingen skyting. Gikk sammen med Helene, det er alltid kos å gå i lamme henne<3 Så når jeg kommer hjem skal jeg spise osv før jeg skal på jobb. Blir bra.

Skal prøve å skrive ett innlegg til,men vet ikke når jeg er hjemme fra jobb kanskje kl 12 eller noe sånt, og siden jeg skal på renn i morgen må jeg få lagt meg da. Satser på at det ikke er så mye stress i dag !


Meg å Helene på skolen, HAHA. Snik blide (a)

Hvor jobber du?
Hvor kunne du tenkt deg til å jobbe?

-IL

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

happyIL

happyIL

16, Rana

Hei, heter Inga-Loise kommer fra Mo i Rana i Nordland. Går vg1 idrett :)

Kategorier

Arkiv

hits