Dagen i dag

I dag har jeg rett å slett ikke hatt tid til å blogge. Har hatt så mye å gjøre. På skolen hadde vi først tysk, haha og jeg hadde den BESTE leksen, uten tvil Hehe, kanskje fordi jeg fikk litt hjelp fra den tyske kjæresten til søstra mi? Han skal foresten flytte til Norge hjem til oss :) Etter det hadde norsk. i norsken skulle vi ha klassediskusjon om kropsidealet. Halve klassen var mot og andre halvparten for, dette fikk vi ikke velge selv. Jeg var heldigvis mot. Dette var kjempe morro, og ikke minst en god mulighet for å forbedre muntlig karakteren sin. Vi fikk defor en fritime :D siden læreren delte opp halve gruppen en gang til slik at alle skulle komme til ordet. Fikk ikke framført naturfagen min i dag heller, nå er jeg faktisk lei av å vente. Må jo øve på det hver dag, å da blir jeg hengende så lenge etter med alt det andre jeg skal gjøre på skolen.

Var også til tannlegen i dag, usj. Liker ikke det. Hun måtte fikse en fylling, det tok en hel time, men var bedøvd i sikkert 5 ? haha. Men det værste var at jeg ikke fikk spist siden jeg var så bedøvd. Spiste hele 4 poteter pluss det som var til tilbehør ,shit! : ))

I gymmen i dag hadde vi innebandy, jeg elsker det. Det er så morsomt, og det er noe alle får til og alle kan delta på. Vårt lag vant jo selvfølgelig, siden jeg var på det laget. Haha neida, men vi vant ;)

Når jeg endelig var ferdig på skolen (kl 4), og var kommet meg hjem spiste jeg, og etter det sovnet jeg av på sofaen, som vanlig? Blir så sliten av å være på skolen, helt sykt! Så våknet jeg litt for sent til treninga som begynte kl kvart på 6 ca. Men det gikk greit. I dag var økta; i1 Klassisk , skyting ; 2 serier ligg (arb.oppgave ettertrekk) 4 serier stå (arb.oppgave innføring). Det var morsomt, var heller ikke så kaldt i dag, bare -7 :)

Men nå må jeg nesten kommen meg i dusjen. Tenkte jeg skulle blogge før jeg dusjet så jeg fikk gjort det. Skal prøve å blogge en gang til før jeg legger meg, cyaElsker denne sangen. hehe, har kankje ikke så mye med innlegget å gjøre men men, enjoy!

Hva syns du om sangen?
Liker du Tannleger?


-IL

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

happyIL

happyIL

16, Rana

Hei, heter Inga-Loise kommer fra Mo i Rana i Nordland. Går vg1 idrett :)

Kategorier

Arkiv

hits